Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti

Uvjeti korištenja

Svi tekstovi, fotografije i drugi sadržaji na stranicama hopacupa.org vlasništvo su odgovarajućih nositelja autorskih prava.

Reprodukcija ili distribucija tekstova, slika i drugih materijala sadržanih na ovim web stranicama u komercijalne svrhe nije dozvoljeno.

Reprodukcija ili distribucija materijala s web stranice u nekomercijalne svrhe je dozvoljena isključivo uz pismeno odobrenje vlasnika autorskih prava.

Udruga PaRiter nastoji informacije na ovim web stranicama održavati točnima i pouzdanima, ali ne preuzima odgovornost za potpunost istih i posljedice korištenja, kao niti za sadržaj vanjskih poveznica.

Udruga PaRiter ne snosi odgovornost za eventualnu štetu nastalu korištenjem ovih web stranica i/ili internetskih stranica do kojih čitatelji dođu putem poveznice s hopacupa.org.

Udruga PaRiter zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te uvjeta korištenja bez prethodne najave.

Zaštita privatnosti

Udruga PaRiter poštuje privatnost posjetitelja/ica ovih web stranica te će sve podatke prikupljene prilikom ispunjavanja obrasca koristiti isključivo u svrhe autentifikacije korisnika/ca, analize i statistike.

Udruga neće niti u jednom trenutku podakte o korisnicima/cama dati trećoj strani.

Podatke o korisnicima/cama web stranica ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne posuđujemo.

Putem stranice hopacupa.org prikupljamo iduće podatke: ime, prezime, e-mail adresa.

U svrhu prikupljanja podataka u vezi sa statistikom posjećenosti hopacupa.org automatski prikupljamo informacije povezane s posjetiteljima/cama, odnosno podatke o IP adresi, web pregledniku, vrijeme i mjesto pristupa, kao i ostale podatke koji se uobičajeno prikupljaju u svrhu statistike posjećenosti web stranica.

Sve naknadne promjene o privatnosti će biti pravodobno objavljene na stranici.

Uporebom hopacupa.org suglasni ste s gore opisanim načinom prikupljanja i upotrebe podataka te pohranom i pristupom kolačićima na vašem uređaju.