Zašto je humor u seksu veoma poželjna stvar

 
Netko je prdnuo. Probali ste novu pozu ali ne možete pogoditi rupu. Stavili ste tonu lubrikanta, a dolje kao Sahara.
 
Ovo su samo neke od situacija koje su vrlo realne i koje se itetkako dešavaju puno češće no što možda mislite - i sve te situacije su posve ljudske i normalne.
 
Možda će vam u tom trenutku kroz glavu proći neke zabrinjavajuće misli, poput toga jeste li se osramotili/e, gleda li vas partner/ica drugačije i slično, no umjesto da se opterećujete takvim stvarima i stvarate problem gdje ga nema, najbolje je da se zajedno nasmijete situaciji!
 
Ovo zajedno ovdje je jako važno, jer ne govorimo o smijanju nekome ili pak izrugivanju, već smijanju nekoj situaciji zajedno.
 
Humorom i smijanjem, osim što si podižete raspoloženje, od ovako posve normalne stvari činite još normalniju stvar, jer ništa od toga nije razlog za brigu ili ljutnju.
 
Kada je u pitanju seks, mnoge uhvati određena vrsta panike, nervoze i potrebe da sve teče glatko, no realnost je da je seks sve samo ne skriptirano i idealno iskustvo kakvo je prikazano na filmovima i serijama. Humor je odlična stvar za razbijanje te iluzije na prikladan način, bez da nekoga uvrijedimo ili da se mi radi nečega osjećamo loše.
 
Osim toga, kroz humor će vaša komunikacija postati još bolja i čvršća jer ćete znati da se ne smijete u svrhu ruganja, već situacije koja vam se dogodila i na koju ćete za minutu, dvije zaboraviti. 
 
Humor također može razbiti osjećaj nelagode, jer ako se i dogodi neka nezgoda, humorom ju činimo manje ozbiljnom i neugodnom. Drugim riječima, humor je super način za micanje nelagode i tenzija i dodavanje note razigranosti u vaš seksualni život. 
 
Uz to sve, humor i smijanje prirodni su načini kroz koje se tijelo opušta i na koji se rješavamo stresa i podižemo volju, što su sve odlični uvijeti za seks (jer jrealno, zar to ne zvuči kao bolja atmosfera za seks nego kada su stvari suprotne od toga?).
 
Ponavljamo, poanta je smijati se skupa, a ne nekome. Time ćete stvoriti ugodnu atmosferu i odnos pun povjerenja što sve doprinosi povećanju seskualnog užitka i osjećaja potpune sigurnosti i opuštenosti.