Veza na daljinu i kako održavati seksualnu intimu

Veze na daljinu sa sobom donose mnoštvo prepreka s kojima se inače možda ne bi susreli, a seks je, uz činjenicu da partner/ica nije u našoj neposrednoj blizini, jedna od ponajvećih!

Iako takva situacija seks čini otežanim, to ne mora označavati prestanak održavanja bilo kakve seksualne iskre! To je, drugim riječima, vrijeme za kreativnost, inovativnost i otvorenost probavanju malo drugačijih stvari - evo nekih savjeta!

#1 Iskoristi tehnologiju!

Tehnologija nam danas omogućava različite vrste komunikacije koje su doista pristupačne. Telefonski razgovor, poruke, video - sve su to opcije koje su na raspolaganju! Neke od ideja koje možete probati jesu sexting ili razmjena provokativnijih fotografija (iako u oba slučaja uvijek savjetujemo oprez i potpuno povjerenje između osobe koja šalje i prima fotografije ili poruke!). Također, flert preko poruka uvijek je opcija kako bi se dnevni razgovori malo začinili!

#2 Želite masturbirati zajedno?

Video poziv, telefonski razgovor i poruke su sve mediji koje možete koristiti za zajedničku masturbaciju. Maturbirati možete u isto vrijeme tako da si pišete poruke ili preko telefona opisujete kako se trenutno osjećate i što radite, te si možete međusobno davati upute kako da se drua osoba dodiruje!

Za zajedničku maturbaciju postoje i druge opcije, poput seskualnih igrački koje se mogu kontrolirati na daljinu! Pokušajte - možda postane dio regularne seksualne rutine!

#3 Zajedničko gledanje porno uradaka

Osim očitog razloga gledanja pornića, iz tog iskustva možete učiti o zajedničkim preferencama i inspirirati se o stvarima koje želite probati kada se vidite uživo!

#4 Razgovor nije tvoj đir? Piši!

Ako telefonski razgovor ili pak video nisu nešto gdje se osjećaš najugodnije, uvijek postoji opcija sve fantazije, želje i ideje napisati. Uz to, osoba koja čita uvijek može pustiti mašti na volju...

#5 Razgovarajte o budućem seksu uživo

Razgovarajte u trenutku i pričajte o tome što biste željeli jedno od drugog idući put kada se vidite, koje stvari želite probati, sanjarite zajedno kako bi seks izgledao da se upravo sada vidite, gdje želite da se dogodi itd.

 

Biti udaljen/a od svoje partnerice ili partnera kilometrima nije uvijek med i mlijeko, no ako uživate u seksualnoj intimi, nema razloga da ju na neke nove načine zajedno prakticirate i postanete kreativni!

 

Izvor