Sve što trebaš znati o seksu u vodi!

 

Bilo da se radi o seksu u tušu, u moru, u kadi ili bilo kakvoj drugoj vodi - postoji nešto veoma uzbudljivo i primamljivo oko toga! No s druge strane, seks u vodi nosi i neke rizike i stvari na koje više trebamo obratiti pažnju.

Generalne smjernice:

Pazite na privatnost: shvaćamo da se lijepo opustiti i ne brinuti o drugima, no ako se radi o nekoj vrsti seksa u vodi gdje ste na otvorenom, pripazite da je sigurno od očiju drugih, jer zadnje što vjerojatno želite je nekakva sankcija!

Seks nije jedina opcija: sam seks nije jedina opcija za uživanje u vodi, postoje i druge - tko zna, možda će nešto što vam ne paše na suhom biti i više nego super u vodi!

Lubrikant na bazi silikona: imajte na umu da se lubrikanti na bazi vode u vodi ispiru, tako da vam je lubrikant na bazi silikona u ovom slučaju najbolji prijatelj!

Kondomi funkcioniraju i u vodi: samo ga na penis treba staviti prije ulaska u vodu!

Ejakuliranje u okolnu vodu neće dovesti do trudnoće: malo je vjerojatno da će se dogoditi da ako ejakuliraš u vodu okolo vas, da će tvoja partnerica zatrudnjeti, pogotovo ako se radi o vrućoj vodi!

No, trudnoća je moguća: vruća voda neće naštetiti spermijima unutar vagine, tako da valja se adekvatno zaštititi!

Spolno prenosive bolesti prenosive su i pod vodom: kondomi su vam uvijek dobri prijatelji, pa čak i ovdje!

Higijena nakon izuzetno je važna: nakon seksa, obavezno je održavati higijenu kako biste smanjili rizik od infekcija!

Pročitajte u nastavku što očekivati, kako se pripremiti i  kako maksimalno ali sigurno uživati u pojedinim vrstama ove vodene aktivnosti i kako smanjiti sve potencijalne rizike!

Shower sex!

Sve što trebate imati za seks pod tušem je tuš u kojeg mogu stati dvije osobe (naravno, tuš je odličan i za solo igru). Mnogima je seks u tušu zabavan i upravo zbog česte situacije da se dva tijela nalaze u malom prostoru, i pritom mokra, povećava se osjećaj intimnosti.
Dobre strane: Tuševi zahtijevaju stajaće pozicije, tako da nema bolje prilike za postati kreativni u seksu stojećki! Također, mlaz tuša nije naodmet niti za masažu bradavica ili klitorisa!
Loše strane: veoma opasna strana seksa u tušu je opasnost od sklizanja, tako da nek se obavezno u tušu naše podloška protiv klizanja!

Seks u kadi!

Osim bath bombica, kada je super mjesto za seks!
Dobre strane: Za razliku od tuša gdje je stajanje više nužno, kade pružaju taj luksuz sjedenja i/ili ležanja dok ste djelomično ili potpuno pod vodom!
Loše strane: Iako je super ugodno i opuštajuće, kupanje u toploj vodi dulje vrijeme povećava rizik od infekcija, a pogotovo ako se u vodi još nalaze i razne soli za kupanje, sapunice ili ulja. Ako netko od vas ima infekciju, seks u vodi neće ju baš spriječiti, već suprotno.

Seks u hidromasažnom bazenu!

Ili, popularnije znanom kao jacuzzi, može biti super mjesto za izmjene strasti!
Dobre strane: mlaznice vode super su za masažu leđa, tako da ne vidimo kako bi odmogle predigri, a dodatna dobra stvar je što takvi bazeni najčešće imaju sjedalice, što otvara opcije za isprobavanje raznih položaja!
Loše strane: moramo ovo reći: seks u jacuzziju NE sprječava trudnoću - vruća voda nije kontracepcija! Sada kad smo to rekle, moramo također naglasiti da vruća voda u kombinaciji s klorom može naštetiti kondomu tako da kondom lakše može puknuti, tako da to uvijek trebate imati na umu!

Seks u bazenu!

Ono što bazen razlikuje od svih prije navedenih mjesta jest prostranosti!
Dobre strane: upravo velik prostor i ogromna količina vode oko vas odlična je strana seksa u bazenu - mogućnosti su neograničene, od horizontalnih do vertikalnih!
Loše strane: kao i kod kada i hidromasažnih bazena, bazeni mogu biti potencijalni izvori infekcija.

Seks u oceanu, rijeci ili jezeru!

Seks na ovim mjestima može biti jako uzbudljiv, pogotovo uz rizik od toga da vas netko ne uhvati!
Dobre strane: nalet adrenalina i najčešće opuštanje u momentu, te sama činjenica boravka u prirodi čine seks ekstra uzbudljivijim!
Loše strane: Ovdje nema načina da budete sigurni u čistoću vode, ali i morate biti svjesni da ćete možda morati snositi sankcije ako vas netko uhvati tamo gdje se baš i ne smijete seksati.

 

 

Izvor