Neke neugodne, ali posve normalne pojave za vrijeme seksa

Seks (dok je uz pristanak) super je iskustvo, ali može doći u paketu s nekim neugodnim, ali zato posve normalnim pojavama!

Kada uspoređujemo seks u stvarnom životu s onim iz porno uradaka, često nemaju gotovo nikakve poveznice, jer se na kameri neće prikazati pobjegli prdež, menstruacija koja je baš sada odlučila stići ili poneka zalutala dlaka. To jednostavno nije realno, i činjenica je da je to sve dio naših tijela koja neplanski mogu proizvesti neki zvuk, miris i slično - što je posve u redu. Danas pišemo o nekoliko pomalo neugodnih, ali potpuno normalnih stvari koje se događaju tijekom seksa:

Neočekivana mjesečnica

Seks za vrijeme mjesečnice je posve kul, ali može biti veliko iznenađenje dobiti menstruaciju tijekom seksa. Nakon što prođe početni šok i otkrijete apstraktnu umjetnost na plahtama, sjetite se da je menstruacija posve normalna i prirodna stvar, te nema razloga da to bude neugodna stvar. Stavite plahte na pranje i to je to!

Dlake i dlačice na genitalijama

Genitalne dlake imamo svi, i na vama je odluka hoćete li ih brijati, čupati ili na bolo koji drugi način uklanjati ili ih pak pustiti da žive svoj najbolji život. Međutim, kada se jedna od njih pronađe u tuđem grlu ili ustima može biti malo nezgodno. Opušteno, svi imamo dlake i posve je uobičajena stvar da ponekal zaluta u usta.

Malo kakice

Analna igra bilo kakve vrste na neki način ovu 'opasnost' podrazumijeva. Kako biste se zaštititili od bakterija, ali i spolno prenosivih bolesti, koristite dentalne brane i kondome. I upamtite, anus je mjesto iz kojeg izmet izlazi, tako da je posve normalno ako se tu i tamo pojavi pokoja flekica. Sve je to posve prirodno.

Prdeži i ostali zvukovi

Naše tijelo sposobno je proizvesti nebrojeno puno zvukova. Prdeži, vaginalni prdeži, podrigivanja, uzvici, povici... Prdeža se mnogi boje i smatraju ih velikom sramotom, no radi se o samo malo zraka koji mora pronaći svoj put van tijela, to nije i ne mora biti sramotno!

Puno znoja

Za vrijeme tjelesne aktivnosti ljudsko se tijelo znoji, a u seksu to je posve uobičajeno. Tuš kasnije i stvar je rješena!