Prdeži, grimase i ostale seksualne zgode

Grč u nozi? Prdež? Budimo realni, tijekom seksa svašta može poći po krivu!

Seks nije koreografija u kojoj možemo uvježbati svaki pokret, već je najčešće spontani izraz strasti i/ili ljubavi. Neugodne situacije događaju se svima, i na neke stvari ne možemo utjecati, kamoli ih planirati.
Evo naših savjeta što napraviti ako se dogodi neka ups situacija!

o Netko vam uleti u sobu!

Nebrojeno je seksualnih situacija koje su naglo zaustavljene nečijim ulaženjem u sobu (posebno kada su to roditelji) - taman kada ne treba!

Što napraviti?
Nećemo vam lagati i reći da neće biti neugodno, jer vjerojatno barem malo hoće, ali drama neće popraviti stvar. Osim toplog savjeta da zaključavate vrata, naš savjet je da ne radite pre veliku frku oko toga, ili da iskomunicirate situaciju, seksati se nije ništa čudno, sramotno ili neobično, te čim mislimo tako, manji je stres. I da, još jednom - ključ.

o Orgazma nema nikako pa nikako!

Seksate se, sve je divno i krasno, ali orgazam nije niti na vidiku?

Što napraviti?
Iako smo već o orgazmu mnogo pisale, valja se podsjetiti - dobar seks ne znači imati orgazam. Ako stalno razmišljaš i opterećuješ se s orgazmom, hoće li ga biti, kada i koliko, velike su šanse da zapravo propuštati čitavu zabavnu i ugodnu stranu seksa. Naš savjet je da uživaš u procesu!

o Tko je prdnuo?

Mnogima je ispušteni vjetrić nešto najsramotnije što se u seksu može dogoditi. Ispuštanje vjetrova, iako posve normalno, u društvu se smatra nepristojnim.

Što napraviti?

U seksu je izuzetno bitna opuštenost - a ako taj mali vjetrić stvara nelagodu - pusti ga! Umjesto srama, nasmij se i sjeti se da si samo čovjek kojem se jednostavno prdilo! Što manje pridaš važnosti tome, cijela situacija će postati manje neugodna.

o Radiš orgazam grimase?

Da, neki ljudi imaju svoje orgazam face, koje se pretvaraju u svakojake grimase!

Što napraviti?

Pa, ništa :D
Nema ništa loše u facijalnim ekspresijama, a zadnje o čemu trebaš razmišljati tijekom seksa je položaj tvog lica. To je u stvari dobar znak - znak potpune prepuštenosti.

o Kad malo pobjegne…
Tijekom seksa tijelo izlučuje svakakve izlučevine. Iako nije tako često, zna se dogoditi i malo mokraće.

Što napraviti?

Budući da su vagina i mokraćni mjehur jako blizu, te ako nisi išao/la prije na wc, malo mokraće može se dogoditi. To nije problem, jer je mokraća prije svega sterilna i neće se nikome ništa dogoditi.

o Više mi se ne seksa!

Krenete se seksati, sve ide divno… Aaaand its gone!

Što napraviti?

Posve je u redu promijeniti mišljenje i osjećaje u danom trenutku, a tako je i sa seksom. Iz naše perspektive, možeš napraviti dvije stvari (u obje je komunikacija nužna): posveti se partneru/ici na neki drugi način, ili jednostavno iskomuniciraj da više nisi u seksualnom raspoloženju i odgodite seks za drugi put kada će svima raspoloženje biti na nivou!

o Nikako da me zadovolji…

Možda se ne poznajete dovoljno pa ne znate što kome paše, možda je netko manje iskusan, ili je pak nešto treće, ali nešto ne štima!

Što napraviti?

Ono što nemojte raditi je rugati se, ismijavati ili ljutiti se. Kao i u svemu, bitna je komunikacija - na lijep i konkretan način recite ili pokažite svom partneru/ici što biste voljeli i što vam paše!

 

Izvor