Nipple orgasm - je li moguć?

Popularna kultura uči nas kako je orgazam nešto što se dogodi stimulacijom u predjelu genitalija. No ono što se često zaboravlja spomenuti jest da je orgazam moguć i bez dodirivanja genitalnih točaka!

Ta zanimljiva mjesta zovemo erogene zone, a bradavice su definitivno jedna od njih, te uz dovoljnu stimulaciju bradavice definitivno mogu biti put do orgazma!

 

Pitate se kako je on moguć?

Za tu sjajnu mogućnost možemo zahvaliti našim živcima! Svaka bradavica ima na stotine živčanih završetaka što ih čini izuzetno osjetljivima na dodir, a ako ih stimuliramo dovoljno, istraživanja su pokazala, u mozgu se aktivira isti onaj dio koji se aktivira i pri vaginalnoj ili klitoralnoj stimulaciji!

 

Tko ga može doživjeti?

U teoriji, svi, bez obzira na spol! 

No, strpljenja - ovakav način stimulacije, kao i svaki drugi zapravo, zahtjeva puno pokušaja i pogrešaka dok se ne pronađe onaj odgovarajuć! A može se dogoditi da čitava spika s bradavicama i nije za tebe - i to je posve okej!

 

Kako započeti?

Put do orgazma za svakoga je drugačiji - i to ne govorimo samo o bradavicama, već općenito. Svakom paše i u živa u nečem drugačijem!

Što se bradavica tiče, igranje s bradavicama ne mora nužno dovesti do orgazma, ali ako želiš da te šanse porastu, evo nekoliko brzinskih savjeta: opusti se, napravi atmosferu tebi senzualnu i ugodnu, uživaj i uzmi si vremena!

Također, bilo da se sam/a ili s partnerom/icom igraš s bradavicama, ne zaboravi na senzaciju dodira - pokušaj(te) s laganim štipanjem, glađenjem ili nježnim zavrtajem! Ako vas je dvoje - ne zaboravite probati lizanje, cuclanje, grickanje… 

E sad kad znate osnove - kao i u seksu, nema baš granica koliko si ih sami ne zadate! Pokušaj(te) s uljem, losionima, ledom, vibratorom, štipaljkama…

Poanta jest - eksperimentiraj, upoznaj svoje tijelo i saznaj što ti se sviđa - i zabavi se!

 

Izvor