Možda nepoznati, ali itekako mogući orgazmi

O orgazmima smo već puno puta pisale, no ipak, teme ne presušuju!

Ovoga puta pisat ćemo o različitim vrstama orgazama koje se mogu doživjeti. I ne, nećemo pričati o klitorisu ili o vaginalnom orgazmu. Pričat ćemo o orgazmima za koje možda i niste znali/e da postoje, a možda vas i inspiriramo da ih sami/e otkrijete!

Nipple orgasm

O njemu nećemo puno, jer smo nedavno ovoj temi posvetile jedan cijeli članak, kojeg možete pročitati ovdje! No ukratko, istraživanja su pokazala kako stimuliranje bradavica može aktivirati isto područje u mozgu koje se aktivira za vrijeme recimo vaginalnog orgazma, što znači da naše tijelo može reagirati na podražaj bradavica na isti način kao što to čini genitalna stimulacija!

Orgazam s poljupcima

Možda je vrijeme da usta počnemo gledati na malo drugačiji način?
Naša usta puna su živčanih završetaka koji su vrlo slični onima koji se nalaze u genitalnim područjima. To u principu znači da ljubljenje zapravo može dovesti do klimaksa!

Analni orgazam

Kada je u pitanju analni seks, često je da ga netko ili voli ili ne voli. No analni seks svakako ima svoje prednosti - a jedna od njih je definitivno orgazam! Najveći trik je zapravo priprema koja je ključna za dobar osjećaj vas oboje. Savjet je uvijek koristiti dovoljno lubrikanta, i u mirnom i laganom početku (primjerice s analnim kuglicama). Osjetit ćete trenutak kada stvari postanu opuštene, i tek onda je vrijeme za penetrativni upgrade. Analni orgazam dosta je jedinstven i mnogo ljudi u njemu uživa, no ponavljamo, ključ je u pripremi!

Orgazam i uretra?

Kada kažemo uretra (drugi naziv je mokraćna cijev), vjerojatno zadnje na što pomislite je orgazam. Kod osoba s vaginom, kraj mokraćne cijevi nalazi se jako blizu klitorisa, i kod stimulacije, nerijetko se desi da prst/vibrić/jezik ondje zaluta. Mnogima se taj dio pri stimulaciji ne sviđa, ali kada se stimulira s nježnim i mirnim pokretima (i to ne samo uretra već i čitavo okolno područje), to ultimativno može dovesti do pravog orgazma!

Razni dijelovi tijela

Orgazam se može postići i stimuliranjem raznih dijelova tijela koje se generalno ne smatraju erotskima. Ovdje se radi ponajviše o tome što nekog uzbuđuje (no nećete znati dok ne probate, zar ne?). Naš savjet je da se jednostavno poigrate - možda je baš vrat, unutarnje bedro, ključna kost ili neko posve deseto mjesto baš to mjesto koje vam nevjerojatno paše!

Mentalni orgazmi

Ljudski um jedno je prezanimljivo mjesto koje može biti itekako erotično. Primjerice, orgazam se može dogoditi dok sanjamo, ili dok mislimo o nečem nama totalno erotičnom, tako da mislim da se možemo složiti u činjenici da naš mozak može biti izvor orgazama!

Miksani orgazmi

Kao što ime sugerira, jedni od najzanimljivijih orgazama su miksani orgazmi - orgazmi koji se dešavaju kao rezultat stimulacije više područja istovremeno. To može biti primjerice kombinacija poljubaca, penetracije i dodirivanja, a super alatka kako ih postići jesu seksualne igračke!

Izvor