Kako se upustiti u 'sexy talk'?

Ponekad tzv. dirty talk (iako u njemu nema ništa prljavog) može biti zeznut, pogotovo za one sramežljivije, no seksi i zavodljivo pričanje i flertovanje ne mora biti nelagodno!

Danas pričamo o nekim savjetima kako se upustiti u sexy talk tako da on zapravo ispadne seksi:

#1 Sekstanje je dobar početak 

Ponekad se u takve razgovore lakše upustiti pismenim putem, odnosno, putem poruka, pogotovo ako nemaš hrabrosti odmah krenuti u to uživo. U poruci možeš svom partneru/ici napisati što nosiš, što radiš, što bi volio/la, bilo da se to tiče tebe ili vas. Također, sekstanje je super za stvaranje atmosfere, no samo pripazi kada se upuštaš u sekstanje da se radi o osobi kojoj potpuno vjeruješ.

#2 Uzdasi, uzvici, stenjanje i zvukovi također mogu biti dobar početak

Ako ne znaš kako započeti s verbaliziranjem seksi trenutka, započeti možeš sa riječima potvrde, uzdasima, disanjem i slično, što će itekako dati do znanja drugoj osobi kako se osjećaš i potvrditi da ti nešto baš paše i da u nečem uživaš.

#3 Ne zaboravi na moć komplimenata

Sexy talk ne mora biti jako eksplicitan, već može biti upućen i u obliku komplimenta. Možeš svom partneru/ici u određenom trenutku reći da ti se nešto posebno sviđa ili primjetiti neki dio njihovog tijela - svatko voli malo podizanja samopouzdanja!

#4 Usmjeravanje isto može biti seksi

Ako nešto želiš da tvoj partner/ica napravi za tebe, uz naravno pristanak, možeš mu/joj tako i reći. Riječima opiši voliš li nešto brže, sporije, grublje, dublje, lijevo, desno, tu, tamo...

#5 Ako nemaš inspiracije, opiši trenutak!

Fokusiraj se na osjet mirisa, okusa, dodira... Ako nemaš inspiracije za sexy talk, opiši situaciju i kako se osjećaš ili pak što osjećaš.

#6 Ne opterećuj se previše

Ponavljamo, riječi u ovom slučaju ne moraju biti eksplicitne niti moraš imati unaprijed prrpremljen govor. Vodi se trenutkom i budi svoj/a, te se fokusiraj na ono što osjećaš!

Konačno, ne zaboravite na uvijek obavezan pristanak i korištenje zaštite!