Kako sakriti zvuk vibratora od ukućana

Bilo da živite s roditeljima, cimerima/cama, partnerom/icom ili u nekakvoj drugoj vrsti zajednice, potpuno je jasno da svoj trenutak s vibratorom želite sakriti od tuđih ušiju.No ponekad je to malo zeznuto, stoga danas pričamo o nekim načinima kako utišati zvuk vibratora tako da solo vrijeme koje imate sami/e sa sobom bude samo vaše i intimno, bez da to ukućani uopće znaju!

Provjerite koliko je zapravo glasan

Ponekad se može činiti da je vibrator glasniji nego što zapravo jest, pogotovo kada ga probamo upaliti „na suho“. No pokušajte ga staviti ispod plahte i osluhnite koliko se zvuk umanjio. Isto tako, jedan od dobrih trikova je upaliti ga na najjače i izađite iz prostorije te zatvorite vrata tako da izvana možete čuti o kojoj se razini zvuka radi. Dobro slušajte čuje li se vibriranje kada se nalazite u drugim prostorijama.

Razmislite o položaju kreveta

Je li vaš krevet pozicioniran tik do zida s čije se suprotne strane nalazi krevet drugih ukućana? Ako da, a volite solo igru i želite da ju ne čuju drugi, razmislite o razmještanju kreveta na drugu stranu prostorije, ako to prostor dopušta!

Ne zaboravite na prostor ispod vrata

Ako ima „lufta“ između poda i donjeg ruba vaših vrata, tada zvučna izolacija i neće biti na zavidnoj visini, a ono što na brzaka možete poduzeti jest da duž vrata postavite smotani ručnik ili dekicu što će definitivno pomoći u utišavanju zvukova iz sobe.

Sakrijte zvuk drugim zvukovima

Ako vas brine zvuk vibratora i ne želite da čitavo kućanstvo zna kada ste u akciji, pustite glazbu ili upalite TV.

Isprobajte ga pod tušem

Ako je vaš vibrator dizajniran tako da može u potpunosti raditi pod vodom i ako je siguran za močenje, isprobajte ga pod tušem. Mlaz vode definitivno će umanjiti zvuk.

Pokrijte se prekrivačem

Jedan od provjerenih trikova je taj da dok masturbirate, barem to područje do struka prekrijte prekrivačem. Što je prekrivač deblji, to će u većoj mjeri zamaskirati i utišati razinu zvuka kojeg vaš vibrator proizvodi.

Odaberite tiši vibrator

Ako vas brine zvuk, a još se uvijek niste dali/e u kupovinu vibratora, raspitajte se o tišim modelima - na tržištu postoje gotovo nečujni vibratori tako da se u startu nećete morati brinuti hoće li vas netko čuti.

Jednostavno ne brinite

Iako se ponekad čini kao teža opcija od ostalih, realno je opcija: ne brinite o tome što će drugi misliti ili reći. Nitko se ne bi trebao sramiti masturbiranja unutar svoja četiri zida, jer je to posve prirodna stvar koju potencijalno rade i oni oko čijeg se mišljenja brinete!

No ponavljamo, ako je vaša preferencija takva da želite zvuk sakriti od drugih i imati to vrijeme za sebe bez da itko to zna, to je posve u redu!