Kako ostati tiho tijekom seksa?

 

Mnogi od nas dijele svoj životni prostor i s drugim ljudima, ne samo s našim partnerom ili partnericom. S obzirom na to da jako mali broj nas uz to ima iznimno debele zidove i ukućane koji lošije čuju ili stalno slušaju glazbu, ponekad je važno kreativno smisliti rješenje za seks kada ne želimo da nas baš svi čuju.

Mnogi su zvukovi koji čine seks, od škripanja kreveta i madraca, udaraca okvira kreveta u zid, preko naših glasova sve do zvukova koje i naše tijelo radi tijekom seksa!

Nema ništa loše niti sramotno u tim zvukovima, sve su to normalni dijelovi seksa, ali ponekad ne želimo izložiti svoje ukućane toj privatnoj atmosferi i onda neugodno izbjegavati kontakt očima ujutro.

Prva od opcija je usmjerenost na timing – pokušajte se uskladiti u vrijeme kada je ostatak prostora zaista prazan i samo vaš. Ako to nije moguće ili je nedovoljan broj prilika, može biti dobro čekati do duboke noći kada znaš da svi drugi spavaju. Samo je važno i dalje se nadati da su čvrsti spavači.

Nešto drugo i neovisno o vremenu što svatko može učiniti je usmjeriti se na oblik seksa i ono što radite. Penetracija i druga ponašanja koja zahtijevaju pomicanje gore-dolje mogu dovesti do svakakvih zvukova van vaše kontrole, ali oralni seks, zajednička masturbacija, seks rukama i prstima su sve odlične opcije za fantastična seksualna iskustva.

Ako imate igračke poput dilda, butt plugs i vibratora, dodajte ih u kombinaciju s oralnim ili manualnim seksom (rukama) i isprobajte nove razine i oblike intimnosti, senzacije i uzbudljivost potencijalnih novosti s čak i već dobro poznatim igračkama. Osim takvih igračaka, možete ubaciti i gag ili nešto drugo na što sigurno možete zagristi ili u to veselo vrisnuti (poput jastuka), ali i rukom prekriti svoja usta ili usta svoje osobe u, hm, napetim trenutcima.

Različite pozicije omogućavaju različite pokrete i različite rizike za zvukove: isprobajte pozicije gdje se minimalno pomičete težinom tijela, poput lotus pozicije, ležanje na strani, ležanje jedno na drugome trbuh-na-trbuhu ili leđa na trbuhu. Istovremeni zajednički oralni seks (pozicija 69) je odličan izbor koji će umanjiti pokrete cijelog tijela i u isto vrijeme dati drugog posla vašim ustima i umanjiti zvukove iz njih. Opustite se i pustite kreativnosti na slobodu!

Možeš investirati u tiši krevet i madrac ili jednostavno prebaciti madrac na pod i seksati se na njemu. Ili ostaviti madrac na krevetu i vi se prebacite na pod! Seks na podu može biti dobro rješenje za bučan krevet, samo stavite deku, ručnik ili tepih za malo udobnosti, pogotovo ako će netko biti na koljenima!

Možda je takav period u tvojem životu da ne možeš imati baš onakav seks kakav zamišljaš trenutno, ali to ne znači da se ne možeš seksati ili da je drugačiji seks nešto manje vrijedan. Poanta seksa je uživati i osjećati se dobro s drugom osobom, a određena ograničenja (primjerice koliko glasni_e možete biti) mogu biti odlična motivacija i prilika za eksperimentiranje i oslobađajuća seksualna iskustva s drugima, u kojima ćeš bolje upoznati sebe, svoje tijelo i tijelo druge osobe i kakve su vam seksualne želje. I potencijalno se i zajedno, iako tiho, nasmijati.