Kako izbjeći ozljede zubima tijekom oralnog seksa

Oralni seks je super dok nema ozljeda, a kada je u pitanju pružanje oralnog seksa osobi s penisom, zubi, odnosno ozljede zubima najčešći su razlog uzvuka Auč! usred seksa.

Evo nekih savjeta kako smanjiti mogućnost nanošenja ozljeda:

#1 Samo pomalo

Oralni seks nije maraton, a što je on brži i agresivniji, veća je šansa za nanošenje ozljede zubima i grebanje. Opusti vilicu i usta te izvodi pažljive i svjesne pokrete.

#2 Lubrinkant je uvijek dobar prijatelj

Kada je u pitanju bilo koji seks, nedostatak lubrikacije i vlažnosti može biti neugodan. U slučaju oralnog seksa, što je više line to bolje, jer je tada manja šansa za nanošenje ozljeda. Ako su ti usta suha ili osjetite da fali lubrikacije, postoje odlični lubrikanti s okusom!

#3 Koristi jezik

Biti će zanimljivije i probuditi ćeš totalno fora senzacije kod svoj partnera ako u priču ubaciš i jezik. Uz to, jezik je dobra barijera između nonjih zubiju i penisa kako se ne bi dogodile nepoželjne ozljede.

#4 Usne kao zaštita

Ako se i dalje bojiš parntneru nanijeti ozljedu zubima, pokušaj sa trikom da 'omotaš' zube usnama. Možda zvuči smiješno, ali funkcionira, te ujedno stvara dobru seznaciju...

#5 Isprobajte različite položaje

Oralni seks ne mora se izvoditi u samo jednom položaju. Poigrajte se sa pozama te vidi koje pašu i tebi i tvom partneru. 

#6 Bez naglih pokreta

Dok pružaš, ali i primaš oralni seks, ne savjetuju se nikakvi nagli pokreti jer su upravo oni čest razlog ozljeda i ogrebotina koje nitko ne želi!